Nyhedsbrev september

Nu er hverdagen startet for mange igen. Håber I alle har haft en god sommer og føler jer berigede af varme og lange lyse dage.

Vi har haft en hel vidunderlig sommerlejr her og vi glæder os allerede til uge 30 næste år. Sæt kryds i kalenderen og deltag. Vi glæder os til at se dig.

Fredag d. 2 . september har vi trommeaften. Vi starter kl. 19. Her vil vi foretage trommerejser på de spørgsmål vi har lige nu. Sammen kan vi skabe en fantastisk god energi med trommerne. Medbring gerne din egen tromme. Efterfølgende kaffe og brød.

Vi starter et shamanistisk kursus lørdag d. 3. Det bliver fra 10.30-16. Her vil vi arbejde med trommerejser, kraftdyr og totemdyr. Kender du ikke dit kraftdyr er der en god mulighed for at finde det her. Medbring din egen frokost og gerne tromme, hvis du har. Vi tænker at dette kursus vil blive over nogle gange og sammen kan vi finde datoerne fremadrettet.

Det er fuldmåne lørdag d. 10. Vi mødes kl. 19 og vil foretage trommerejser til denne månes klanmoder for at lære fra hende. Det er en god måde at videreudvikle sig selv og sit syn på verden omkring os. Efterfølgende kaffe og brød.

11. september er der en arbejdsdag. Vi har brug for at beskære en hel del, lægge nyt tag på spisepladsen og i det hele taget ordne rundt omkring. Har du mulighed for at hjælpe hører vi meget gerne fra dig. Vi giver frokost.

Svedehytte er lørdag d. 17. kl. 12.30. Kom i god tid og vær med til at dække hytten til. Det er en del af ceremonien. Denne svedehytte er dedikeret til jævndøgn, hvor vi gerne vil hylde dette års høst og se på, hvad vi skal forandre. Medbring skiftetøj (for kvinder langte skørt og bluse eller lignende, for mænd løstsiddende shorts), håndklæder og en ret til det fælles bord bagefter.

Det er muligt at komme og lave sin egen tromme en hverdag. Kontakt os og vi finder en dag.

Jeg laver stadig cremer, salver, shampoo og andet. Jeg sælger det hjemmefra og det er muligt at få det tilsendt.

Frank og jeg vil i denne måned også holde lidt ferie og se andre ting.

Ved vore arrangementer gælder at vi arbejder for donationer.

Knus og lys

Hanne