Nyhedsbrev oktober

Det har været en dejlig sensommer. Frank og jeg har holdt en uges ferie på det skønne Bornholm. Vi er dybt taknemmelige for at det kan lade sig gøre. Det er så dejligt at lade batterierne op i de skønne omgivelser.

Klinikken er åben for healing, clairvoyance og coaching. Bestil en tid på mail: denandenvirkelighed@live.dk eller ring 50599752.

Vi starter oktober med fuldmåne meditation torsdag d. 1. kl. 19. Her vil vi foretage rejser til denne månes kalnmoder for at lære fra hende. Dette er et fantastisk redskab til selvudvikling. Efterfølgene kaffe og brød.

I weekenden 3-4 oktober laver Frank et trommebygnings kursus. Der er en enkelt ledig plads tilbage. Vi arbejder begge dage fra 10.30-16.30. Trommerne er ca. 40 cm i diameter og bliver lavet af okseskind.

Tilmeld dig via mail: denandenvirkelighed@live.dk eller på messenger til Frank.
Kurset koster 1400 kr. incl. materialer.
Depositum 700 kr. skal indbetales senest 20. september på:

Reg: 1726 konto 7560-784-087. Kontoen er i Nordea.
Du er først tilmeldt ved indbetaling.
Medbring din egen frokost og praktisk tøj. Alt foregår udendørs.

Lørdag d. 3. kl. 10.30-16.30 er der kreativ dag. Her er der mulighed for at lave beadwork, drømmefanger, medicinpung, rasle og meget andet. Medbring din egen frokost. Der kan forekomme materiale priser.

Arbejdsdag er søndag d. 11. kl. 10.30-16.30. Køkkenet skal pakkes ned, der skal beskæres og laves flis, brænde en del haveaffald, ordnes ceder og meget andet. Har du mulighed for at hjælpe, vil vi være utrolig taknemmelige. Vi givr frokost og derfor beder vi om, at du melder dig til, så vi kan købe nok ind.

Fredag d. 23. kl. 19-22 er der trommeaften. Vi vil rejse på trommen for at få svar på de spørgsmål vi har lige nu. Vi vil også synge et par sange. Det foregår i tipien, så tag praktisk og varmt tøj på. Efterfølgende kaffe og brød.

Inipi er lørdag d. 24. kl. 12.30. Der er begrænset deltagerantal, da der skal kunne være afstand. Derfor er det vigtigt med tilmelding. Kom i god tid og hjælp med at dække svedehytten til (det er en del af ceremonien). Medbring håndklæder, skiftetøj (for kvinder langt skørt og bluse eller lignende, for mænd løstsiddende shorts) og en ret til det fælles bord bagefter. Denne renselses ceremoni er en fantastisk mulighed for at komme af med det, der tynger og få nyt ind.

Søndag d. 25. kl. 10.30-16.30 er der workshop, hvor vi laver cremer, salve og shampoo. Vi bruger økologiske ingredienser. Medbring din egen frokost. Der vil forekomme materialepriser.

Vi slutter måneden med en fuldmåne meditation. Det er lørdag d. 31. kl. 19. Vi vil lære fra månens klanmoder og få mulighed for at se, hvad vi skal arbejde med. Efterfølgende kaffe og brød.

Ved alle vore arrangementer gælder, at vi skal passe godt på hinanden. Vi giver ikke håndtryk eller kram og vi holder afstand. Der vil heller ikke være store events. Kom kun hvis du er rask.

Vi har ikke faste priser men arbejder for donationer.

Knus og lys Hanne