Nyhedsbrev november

Så er vi igen gået over til vintertid og det bliver tidligere mørkt om aftenen.

Allerede den første weekend har vi planlagt arbejds dage. Den store tipi skal ned og pakkes væk for vinteren, udekøkkenet skal pakkes og embaleres, og der skal i det hele taget klargøres til den kommende kolde tid. Vi vil begge dage starte kl. 10 og slutte kl. 17. Der er hårdt brug for hjælp til de forskellige opgaver, så har du mulighed for at hjælpe, vil vi være utroligt taknemmelige. Vi sørger for kaffe/te og frokost begge dage. Giv meget gerne besked om du kommer.

Tirsdag d. 4. er der foredrag om reinkarnation ved Birgitte Kristensen. Det er fra kl. 19 – 21.30. Kaffe og brød vil blive serveret.

Torsdag. d. 6. er det fuldmåne og vi holder vores fuldmåne meditation til denne månes klanmoder. Vi starter kl. 19. Medbring gerne tromme hvis du har. Efterfølgende kaffe/te og brød.

Søndag d. 16. afholder vi kvindesvedehytte kl. 12.30. Kom og deltag i en svedehytte fyldt med de feminine energier og bliv renset på alle planer. Medbring skiftetøj (langt skørt og bluse med ærmer eller lignende), håndklæder og en ret til det fælles bord bagefter.

Tirsdag d. 18. har vi igen et foredrag. Denne gang om mindfulness. Det er igen Birgitte der kommer og taler om dette emne. Det starter kl. 19 og slutter 21.30. Kaffe og brød serveres.

Trommeaften er den 21. Vi starter kl. 19 og vil foretage et par rejser på de spørgsmål, vi har lige nu. Medbring tromme eller rasle hvis du har, ellers kan du låne. Efterfølgende kaffe og brød.

Der er svedehytte for alle lørdag d. 22. Vi starter kl. 12.30. Denne ceremoni er en fantastisk renselse på alle planer og kan få dig til at føle dig som et helt nyt menneske. Medbring skiftetøj ( for kvinder langt skørt og bluse med ærmer eller lignende, for mænd løstsiddende shorts), håndklæder og en ret til det fælles bord bagefter.

Husk at holde øje med kalenderen, da der kan komme nogle ting op i løbet af måneden.

Ved alle vore arrangementer gælder at vi ikke har faste priser men arbejder for donationer.

Knus og lys

Hanne