Nyhedsbrev november

Nu er de mørke timer virkelig i overtal og det er tid til at være mere inde. Træerne mister bladene og det smukke tæppe dækker jorden mange steder.

Vi starter med fuldmånemeditationen tirsdag d. 8. kl. 19. Vi vil foretage trommerejser til denne månes klanmoder for at lære fra hende. Det er et rigtig godt redskab til selvudvikling og det er med til at være mere fokuseret på det, der sker i og omkring én selv. Efterfølgende kaffe og brød.

Den store tipi skal tages ned. Det bliver lørdag d. 12. Vi mødes kl. 10.30. Vi skal ligeledes have pakket køkken ned og gjort stedet klar til vinteren. Der er virkelig brug for hjælp denne dag, så kan du afse nogle timer, vil vi være utrolig taknemmelige. Vi giver selvfølgelig frokost, så giv besked om du kommer, så vi kan købe mad nok.

Julen er ved at nærme sig og det kan være svært at finde på gaver til alle. Jeg laver en weekend, hvor du har mulighed for at lave nogle fine gaver. Lørdag d. 19. kl. 10.30-16.30 laver jeg et kreativt værksted, hvor du kan lave drømmefangere, øreringe, medicinpunge og meget andet. Søndag d. 20. kl. 10.30-16.30 laver jeg et cremeværksted. Her er der mulighed for at lave unikke salver og cremer. Medbring in egen madpakke.

Fredag d. 25. kl. 19 er der trommeaften. Vi vil foretage trommerejser på de spørgsmål, vi har lige nu. Sammen kan vi højne energien og få nogle rigtig gode oplevelser. Efterfølgende kaffe og brød.

Svedehytte er lørdag d. 26. kl. 12. Denne svedehytte bliver ledet af Hesi. Hesi er en del mohawk og er soldanser og roadman. Han har lært af navajo og lakota gennem 16 år. Han er vicepræsident i Native American Church: N.A.C. Diyin Azee’ Bee Nahagha’ Chapter 32151. Hesi er et meget empatisk menneske, der er god til at hjælpe, hvor han kan. Ceremonien starter med, at vi sammen dækker lodgen til. Medbring skiftetøj (for kvinder langt skørt og bluse eller lignende, for mænd løstsiddende shorts), håndklæder og en ret til det fælles bord bagefter. Vi beder om 75 kr. til dækning af brænde m.m. og derudover donationer til Hesi.

Vi er så heldige, at have et par fantastiske firekeepere. Der er plads til flere, så har du lyst til at lære bålet, hører vi rigtig gerne fra dig.

Ved vore arrangementer gælder, at vi arbejder for donationer.

Knus og lys

Hanne