Nyhedsbrev november

Så er sommertiden for alvor slut og det er tid til at hygge indendøre. Der er dog stadig gode dage, hvor det er skønt at gå i naturen og nyde de fantastiske farver.

Det er vigtigere end nogensinde at holde humøret højt. Vi er nødt til at hjælpe hinanden med at komme igennem denne tid. Der er mange forskellige meninger, gudskelov, det er en del af mangfoldigheden. Jeg beder dog til, at vi stadig kan være gode og kærlige overfor hinanden. Lad ikke vreden være den dirigerende følelse. Støt hinanden og fortæl dine nærmeste, hvor meget du holder af dem.

Da vi ofte slår vores begivenheder op offentligt, følger vi de regler, der er udstukket.

Den Anden Virkelighed har fået nyt telefonnummer: 42497957.

Lørdag d. 21. kl. 10.30-16.30 er der kreativ dag. Her er der mulighed for at lave beadwork, drømmefanger, medicinpung, rasle og meget mere. Medbring din egen frokost. Der kan blive tale om materialepriser.

Kvinde inipi er søndag d. 22. kl. 14. Kom i god tid og være med til at dække lodgen, det er en del af ceremonien. Det er vigtigt at tilmelde sig direkte på mail: denandenvirkelighed@live.dk eller tlf: 42497957, da der er begrænsede antal pladser. I denne form for inipi er der en fantastisk energi, der gør, at vi kan slippe meget af det vi ikke ønsker i vores liv og blive fyldt op med god og kærlig energi. Medbring skiftetøj (langt skørt og bluse eller lignende), håndklæder og en ret til det fælles bord bagefter.

Vi har trommeaften fredag d. 27 kl. 19-22. Her vil vi foretage et par rejser på de ting, der optager os lige nu. Vi vil ligeledes synge et par sange. Det foregår i tipien, så husk varmt og praktisk tøj. Efterfølgende kaffe og brød.

Lørdag d. 28. er der inipi. Vi starter kl. 12.30, så kom i god tid og vær med til at dække lodgen. Det er vigtigt at tilmelde sig direkte på mail: denandenvirkelighed@live.dk eller tlf: 42497957, da der er begrænsede antal pladser. Dette er en god mulighed for at bede for noget godt for sig selv og andre. Medbring skiftetøj (for kvinder langt skørt og bluse eller lign., for mænd løstsiddende shorts), håndklæder og en ret til det fælles bord bagefter. Vi beder om 50 kr. til brænde og derudover donationer.

Vi slutter november med en fuldmåne meditation. Det er mandag d. 30. kl. 19-22. Vi vil foretage trommerejser til denne månes klanmoder og lære fra hende. Det er et godt værktøj til selvudvikling. Mange gange rammer det fuldstændig plet med de ting, der er oppe. Efterfølgende kaffe og brød.

Det er muligt at komme og bygge sin egen tromme ved aftale. Du vil få eneundervisning og samtidig få et godt resultat med hjem. Ring eller skriv for nærmere aftale.

Klinikken er også åben for clairvoyance, regression, coaching og healing. Ring og aftal tid.

Husk vi arbejder for donationer og har derfor ikke faste priser.

Til sidst vil jeg lige gøre opmærksom på, at sommerlejren igen er i uge 30 i 2021. Sæt ugen af og kom og vær med.

Knus og lys

Hanne