Nyhedsbrev marts

Nu er det tid til at foråret kommer og jeg tror vi er mange, der længes efter det.

Vi havde en rigtig god arbejdsdag, hvor der virkelig blev arbejdet godt. Tusinde tak for hjælpen til de skønne mennesker, der kom.

Vi starter måneden med en trommeaften. Det er fredag d. 4. kl. 19-22. Vi vil foretage rejser på de spørgsmål vi har lige nu og måske synge nogle gode sange. Medbring gerne din egen tromme. Efterfølgende kaffe og brød.

Lørdag d. 5. er der kreadag. Vi starter kl. 10.30 og arbejder til kl .16.30. Her er der mulighed for at lave beadwork, drømmefangere, medicinpunge og meget mere. Der kan forekomme materialepriser. Medbring din egen frokost. Har du noget du er i gang med kan du tage det med.

Jeg starter et nyt healingskursus tirsdag d. 8. kl 19. På dette kursus lærer du at bruge redskaber til at heale med. Vi bruger fjer, trommer og rasler. Der vil være en skriftlig og praktisk prøve til slut i uddannelsen. Sammen finder vi datoerne fremadrettet. Det vil typisk være 7 gange.

Shamanistisk kursus er i weekenden 12-13. Vi mødes begge dage kl. 10.30 og arbejder til kl. 16.30. På dette kursus vil vi foretage trommerejser, arbejde med elementerne, naturen og os selv. Vi vil være meget ude, så varmt og pratisk tøj er nødvendigt. Medbring papir og blyant og din egen frokost begge dage.

Fredag d. 18. er det fuldmåne. Vi mødes kl. 19 og foretager rejser til denne månes klanmoder for at lære fra hende. Det er et rigtig godt redskab til selvudvikling og selvforståelse. Vi er i tipien, så husk praktisk tøj. Efterfølgende kaffe og brød.

Vi laver svedehytte lørdag d. 19. kl. 12.30-18. Denne svedehytte ligger i forbindelse med jævndøgn og er derfor rigtig kraftfuld. Medbring skiftetøj (for kvinder langt skørt og bluse eller lignende, for mænd løstsiddende shorts), håndklæder og en ret til det fælles bord bagefter.

Forårs jævndøgn fejrer vi søndag d. 20. kl. 19. Nu er dag og nat lige lange og vi går imod den lyse tid og ser naturen komme til live igen.

Forårsjævndøgn er en hellig tid for balance, vækst og genfødsel. Selv om vinden stadig kan være kølig, ser vi tegn på genfødsel og fornyelse omkring os. Solens tiltagende effekt fortæller os, at vi skal komme ud af vores huler og åbne os selv for forårets skønhed. Vi skal huske at se skønheden og hilse alle nye små planter velkommen. Alteret pyntes med forårsblomster og de lys I kommer med. Vi vil ønske for året og så og plante, så tingene kan blomstre i takt med at dagene længes. Medbring et bloklys (hvidt eller i forårsfarver) , forårsblomster, tromme og et åbent sind. Vi vil foretage et par trommerejser og synge dejlige sange ( kender du nogle gode sange, så tag dem endelig med). Vi takker moder jord for igen at vise os vejen. Efterfølgende kaffe og brød.

Husk ved vores arrangemeneter er der ikke faste priser men vi arbejder for donationer.

Knus og lys

Hanne