Nyhedsbrev maj

Hvor er det dejligt at se blomster og træer springe ud nu. Varmen kommer også lige så stille og roligt, så det igen er skønt at være ude og mærke solen og høre fuglene synge.

Onsdag d. 4. kl. 19 er der foredrag i den store tipi. Hesi er nordamericansk delvis indianer, som har arbejdet med bl.a. Lakota indianerne og han er soldanser. Hesi vil fortælle om de indianske traditioner og nogle af de udfordringer det moderne samfund giver, når man holder fast i traditionerne. Der vil blive serveret kaffe og brød.

Lørdag d. 7. er der inipi. vi går ind i inipien kl. 13. Dette er en fantastisk renselses ceremoni, hvor du kan give slip på de følelser, der ikke tjener dig mere. Samtidig kan du blive fyldt op med en god og brugbar energi. Medbring skiftetøj (for kvinder langt skørt og bluse eller lignende, for mænd løstsiddende shorts), håndklæder og en ret til det fælles bord bagefter. Vi beder om 75 kr. til brænde m.m. og donationer til Hesi. Betænk også meget gerne firekeeperen.

Sangaften vil være torsdag d. 12. kl. 19. Vi vil lære nogle af de sange, der bruges i ceremonierne. Det er virkelig effektfuldt, når mange synger sammen. Alle sanegne er bønner og vi vil lære at forstå, hvor vi kan bruge dem. Vi sidder i tipien omkring bålet. Kaffe og brød serveres.

Inipi fredag d. 13. kl. 13. Brug et par timer på at gøre noget godt for dig selv. Lad dig rense på alle planer og vær i en fantastisk energi. Medbring skiftetøj (for kvinder langt skørt og bluse eller lignende, for mænd løstsiddende shorts), håndklæder og en ret til det fælles bord bagefter. Vi beder om 75 kr. til brænde m.m. og donationer til Hesi. Betænk også meget gerne firekeeperen.

Det er fuldmåne mandag d. 16. Vi mødes kl. 19 og foretager rejser til denne månes klanmoder for at lære fra hende. Dette er et godt værktøj i selvudvikling. Efterfølgende kaffe og brød.

Lørdag d. 21. er der workshop for børn. Vi mødes kl. 11 og er sammen til kl. 17. Her vil vi være kreative. Male på fjer, lave et skjold og bage pandekager over bål. Vi vil synge og danse. Medbring egen frokost.

Workshop med inipi er søndag d. 22. kl. 11. Her er der mulighed for at lære om bålet, være med i opbygningen, lære mere om hele ceremonien. Vi går ind i inipien, når stenene er klar og renser os selv. Medbring skiftetøj (for kvinder langt skørt og bluse eller lignende, for mænd løstsiddende shorts), håndklæder og en ret til det fælles bord bagefter. Vi beder om 75 kr. til brænde m.m. og donationer til Hesi.

Torsdag d. 26. kl. 13 er der inipi. Her er mulighed for renselse på alle planer. Medbring skiftetøj (for kvinder langt skørt og bluse eller lignende, for mænd løstsiddende shorts), håndklæder og en ret til det fælles bord bagefter. Vi beder om 75 kr. til brænde m.m. og donationer til Hesi. Betænk også meget gerne firekeeperen.

Vi arbejder for donationer.

Knus og lys

Hanne