Nyhedsbrev juni

Nu er det endelig blevet sommer. Alt springer ud og det er muligt at være mere udenfor og nyde naturen i det gode vejr. Træk vejret dybt ind og nyd nuet.

Der er også mulighed for at gøre noget godt for dig selv i denne måned. Der er som sædvanlig nogle gode events, som kan være med til at fylde dig op med god energi.

Hesi er i landet denne måned. Har du brug for healing, kan vi varmt anbefale Hesi. Kontakt os for at booke en tid med ham.

Fredag d. 10. kl. 19 er der en sangaften. Hesi er en fremragende sanger og han kan et utal af sange. Mange af sangene bruges i inipien og her er muligheden for at lære nogle af dem og forstå meningen med sangen. Når vi sammen kan synge en sang fra hjertet, bliver energien meget højere og det er lettere at få den hjælp du har brug for. Vi giver kaffe og brød.

Fuldmåne er tirsdag d. 14. Vi mødes kl. 19 og er i tipien. Her vil vi foretage rejser til denne månes klanmoder og lære fra hende. At arbejde med fuldmånens kræfter giver en fantastisk selvindsigt og for mange er det et godt redskab til at navigere i i den tid, der kommer efter. Efterfølgende kaffe og brød.

Using nature and presence in our everyday lives

Torsdag d. 16. kl. 19 er der foredrag med Jerry Dunson.
Et foredrag om hvordan vi kan bibeholde vores ”connection” til Great Spirit i vores daglig dag. Foredraget foregår i tipien med bål.

Jerry (Kiowa og Ponca) har trainet med andre indfødte amerikanske medicinske mænd og åndelige ledere. Han blev især influeret af ælderen og Medicine Man Bear Heart (forfatter af “The Wind is My Mother” – Vinden er min mor). Han lærte meget visdom og blev uddannet over mange år om, hvordan man gennemfører og leder forskellige ceremonier, og Bear Heart tillod ham at køre svedehytter og Vision Quests. Jerry er en fantastisk taler og han synger og deler fra hjertet. Der er altid flere der bliver rørt til tårer! Jerrys vision og formål er at hjælpe alle mennesker til at lægge vores forskelle til side. Han håber på at inspirere os til at se, hvad det er vi har til fælles med hinanden. Han minder os om, at vi stadig er mennesker. Vi er alle jordfolk. Vi arbejder med kærlighed og respekt for hele folket – det må holdes i sindet. Samtidig føler Jerry, at det er meget vigtigt at beholde sjov og glæde! Der kan være dans og sang. Når Jerry taler, er det aldrig et kedeligt foredrag. Folk (og hele auditorier) bliver ofte rørt til tårer, og de kan føle den rolige og hjertelige energi, når han taler, og når han leder ceremonien. Jerry er meget respekteret blandt dem, der kender ham, for hans mildhed, humor og uselviskhed.
Det er altid en fornøjelse at mærke Jerrys training, humor, erfaring og ikke mindst, hans slægt, i hans måde at være på!

Inipi (svedehytte) er fredag d. 17. kl. 18.

Denne inipi er enestående idet både Jerry og Hesi er her. Sammen vil de arbejde for at alle får det de har behov for af hjælp fra The Spirits. Renselses ceremoni for healing, bønner med sang mm. Ceremoniens længde kan variere, men tager typisk 2 – 3 timer, plus tid til at spise bagefter. Giv dig selv god tid 😊 og kom i god tid inden, om muligt.
TØJ: Kvinder tager lang ærmet, lang kjole; mænd tager shorts. Tag 1-2 håndklæder. MAD: Tag en ret med til EFTER svedehytten. Det er en del af ceremonien. PRIS TIL SVEDEHYTTEN: Donationer til Jerry plus 75 kr. til udgifter inkl. brænde, lokale mm. Tænk på hvad et arrangement af en ekspert, vil pleje at koste.
OBS. Kvinder!: Det er traditionen at kvinder der har sin menstruation ikke kommer ind i svedehytten.

Hesi er del Mohawk og er trænet af Navajo og Lakota. Han er soldanser, roadman, president of Native American Church. Han leder svedehytter, afholder ceremonier og er healer.

Der er inipi fredag d. 24. kl.18. Denne inipi er ledet af Hesi. Renselses ceremoni for healing, bønner med sang mm. Ceremoniens længde kan variere, men tager typisk 2 – 3 timer, plus tid til at spise bagefter. Giv dig selv god tid 😊 og kom i god tid inden, om muligt.
TØJ: Kvinder tager lang ærmet, lang kjole; mænd tager shorts. Tag 1-2 håndklæder. MAD: Tag en ret med til EFTER svedehytten. Det er en del af ceremonien. PRIS TIL SVEDEHYTTEN: Donationer til Hesi plus 75 kr. til udgifter inkl. brænde, lokale mm. Tænk på hvad et arrangement af en ekspert, vil pleje at koste.
OBS. Kvinder!: Det er traditionen at kvinder der har sin menstruation ikke kommer ind i svedehytten.

Husk vi har ikke faste priser men arbejder for donationer.

Knus og lys

Hanne