Nyhedsbrev juli

Nu er sommerferien startet for mange. Håber I alle får en fantastisk ferie.

Her har vi haft et par hektiske måneder med besøg fra Amerika. Det har været helt fantastisk.

Nu er vi nødt til at bede om hjælp fra nogle gode og stærke mennesker. Vi er ikke helt unge mere, men nyder at vi kan have et sted, hvor rigtig mange mennesker får den hjælp, de har brug for. Vi hører meget gerne fra folk, der kan hjælpe med at hente sten, køre sten væk, beskære hække og krat og i det hele taget hjælpe med at holde stedet kørende.

Vi har hele tiden haft en vision om, at stedet er til for de folk, der har brug for det og den vision har vi stadig. Vi er bare nødt til at få hjælp til dette arbejde nu.

Søndag d. 3. har vi inipi. Denne inipi er ledet af Hesi.
Det er den sidste i denne omgang, da Hesi rejser hjem igen.
Hesi er del Mohawk og er trænet af Navajo og Lakota. Han er soldanser, roadman, president of Native American Church. Han leder svedehytter, afholder ceremonier og er healer.

Renselses ceremoni for healing, bønner med sang mm. Ceremoniens længde kan variere, men tager typisk 2 – 3 timer, plus tid til at spise bagefter. Giv dig selv god tid 😊 og kom i god tid inden, om muligt.
TØJ: Kvinder tager lang ærmet, lang kjole; mænd tager shorts. Tag 1-2 håndklæder. MAD: Tag en ret med til EFTER svedehytten. Det er en del af ceremonien. PRIS TIL SVEDEHYTTEN: Donationer til Hesi plus 75 kr. til udgifter inkl. brænde, lokale mm. Tænk på hvad et arrangement af en ekspert, vil pleje at koste.
OBS. Kvinder!: Det er traditionen at kvinder der har sin menstruation ikke kommer ind i svedehytten.

Fuldmåne er onsdag d. 13. kl. 19. Vi vil foretage trommerejser til denne månes klanmoder og lære fra hende. Dette er et rigtigt godt redskab til selvudvikling. Efterefølgende kaffe og brød.

Sommerlejren er fra d. 25. – 30. juli.

Vi vil arbejde med elementerne og verdenshjørnerne hele ugen både teoretisk og praktisk. Der vil være mulighed for at komme i svedehytte og vi vil samles om bålet og tromme og synge.

Lejren er baseret på at vi hjælpes ad med det praktiske som madlavning, opvask og andet. Har du allergener eller andet der skal tages hensyn til bedes du give besked ved tilmelding.

Prisen for ugen er 1000 kr. incl. mad og materialer til de kreative ting vi laver. Indbetaling på konto i Nordea. Reg. nr. : 1726     Kontonummer: 7560 784 087

Tilmelding og betaling senest 11. juli.

Der er begrænset antal pladser.

Frank vil lave et trommebygningskursus i august. Det bliver d. 20. kl. 10.30 – 17. Her vil du kunne bygge din egen tromme og lægge det i den, du har behov for. Der er begrænsede antal pladser, så meld dig hurtigt til. Prisen for dette kursus incl. materialer er 1500 kr. hvoraf de 750 kr. skal være indbetalt senest d. 8 august. Indbetaling på konto i Nordea. Reg. nr. : 1726     Kontonummer: 7560 784 087

Nyd sommeren og de fantastiske farver og pas på hinanden.

Knus og lys

Hanne