Nyhedsbrev december

Nu går vi ind i den sidste måned for i år. Det er den tid på året, hvor vi søger ind i varmen og hygger os med dem, der er nær.

Tiden er en anden i år i forhold til det vi er vant til, men det kan være en god tid for selvudvikling og meditation.

Vi laver en trommeaften fredag d. 11. kl. 19-22. Her vil vi rejse på trommen for det kommende år og for de spørgsmål, vi har lige nu. Det foregår i tipien, så husk varmt og praktisk tøj. Efterfølgende kaffe og brød.

Lørdag d. 12. kl. 10.30-16 er der kreativ dag. Her kan du lave drømmefanger, medicinpung, beade fjer og meget mere. Har du noget du er i gang med, så medbring det gerne. Medbring din egen frokost. Der kan forekomme materialepriser.

Lørdag d. 19. kl. 12.30 er der inipi. Dette er en stærk ceremoni i forbindelse med vintersolhverv. Her kan du blive renset på alle planer og bede for alt det nye, du ønsker skal komme ind i dit liv. Medbring skiftetøj (for kvinder langt skørt og bluse eller lignende, for mænd løstsiddende shorts), håndklæder og en ret til det fælles bord bagefter. Vi beder om 50 kr. til brænde og derudover donationer.

Vintersolhverv er mandag d. 21. Vi starter kl. 19. Det er nu den længste nat. Vi fejrer solens genfødsel med stearinlys (hvide, sølv eller guld). Medbring et bloklys i en af farverne. Denne tid (21-24. december) er fødselsfest for solen, lyset, træet, glæden og kærligheden. Vi pynter tipien op med grønt, lys, kranse og neg. Medbring en ting du er færdig med og du gerne vil give videre. Tingene lægges på alteret og du kan tage en anden ting med dig hjem sidst i ceremonien. Vi spiser grød og deler det med ånder og nisser. Brødet brydes og vi giver med glæde til alle skabninger. Sange synges ( det vil være fint om du kender nogle gode sange) Vi hopper over gløderne og ønsker for det nye år.

Vi slutter aftenen af med kaffe og mundgodt.

Urkvindens kraftcirkel er et nyt tiltag. Søndag d. 27. kl. 11 mødes vi. Vi vil være ved bålet en stor del af tiden, så husk varmt og praktisk tøj. Vi vil foretage trommerejse, synge og danse. Vi går en tur til vandet for at hylde det kvindelige aspect. Der vil være et alter til lys og hellige ting. Der kan fortælles historier. Medbring bloklys (det er udendørs), blomster og grønsager til den fælles suppe vi spiser som afslutning. Denne ceremoni er kommet i stand takket være de skønne kvinder, der arbejder med i kvindegrubben.

I løbet af måneden kommer nye kurser op med start i januar

Til alle vore arragementer gælder at vi ikke har faste priser, men arbejder for donationer.

Frank og jeg vil ønske jer alle en glædelig og fredfyldt jul.

Knus og lys Hanne