Nyhedsbrev august

Vi håber i alle har en forrygende sommer.

Vi nyder de lange, lyse dage og ser på alt det skønne naturen har at give os.

I august måned starter jeg et par kurser op. Det er et healingskursus og et urtekursus.

Healingskursus starter tirsdag d. 9. kl 19 – 22. På dette kursus vil du lære at bruge redskaber til at heale med. Vi vil mødes en gang om måneden i alt 7 gange. Den sidste gang er en praktisk prøve.

Fredag d. 12. er det fuldmåne. Vi starter kl. 19 og foretager trommerejser til denne månes klanmoder, for at lære fra hende. Disse rejser er et godt redskab ti selvforståelse og selvudvikling. Efterfølgende kaffe og brød.

Urtekurset starter tirsdag d. 16. kl. 19. Vi vil lære om urterne, deres egenskaber og brugen af dem. Vi kan lave cremer m.m. og vi kan lære om at bruge urterne i vores kost. Vi mødes en gang om måneden og arbejder typisk med et par urter ad gangen.

Frank har trommebygningskursus lørdag d. 20. Se i kalenderen.

Lørdag d. 20. kl. 10.30 – 17 laver jeg kreativt værksted. Her har du mulighed for at lave beadwork, medicinpung, drømmefanger og meget andet. Medbing din egen frokost. Materialepriser kan forekomme.

Trommeaften er fredag d. 26. kl. 19-22. Her vil vi lave nogle rejser på de spørgsmål, der optager os lige nu. Vi vil arbejde med vores kraftdyr og søge hjælp fra dem. Efterfølgende kaffe og brød.

Husk at tjekke kalenderen i løbet af måneden. Der kan komme nye ting op.

Husk vi arbejder for donationer.

Knus og lys

Hanne