tilbagemeldinger fra vores besøgende

På denne side kan du finde andres ord om os og de oplevelser de har haft på stedet.

Da vi løbende får gode tilbagemeldinger, er dette blot nogle af de få som vi har modtage på skrift og ligeledes har fået tilladelse til at dele her i offentligt rum.

Feedback på medicinhjuls kurset:

Ellen skriver:

Min tid hos Hanne med medicinhjulet har åbnet mine øjne for, hvor forskellige og ens vi alle er, når vi går hver måne.

Vi er en lille cirkle af kvinder, som igennem længere tid har fået et pusterum fra hverdagen, hvor vi er i nuet og få en forståelse for, hvorfor lige i denne måne, vi har haft det som vi har. Har fået en masse aha oplevelser og større forståelse for, hvorfor jeg og andre reagerer og agerer som vi gør. Har fået en forståelse for, hvor stærk og enestående hver måne er og jeg har lært at omfavne dem. Det hele er blevet mere simpelt – og har jeg en øv tid, slår jeg lige op i min nye “bibel” og ser i mine notater og siger skidt pyt. Det Hele er som det skal være og vælger, at være i det.

Det har og er berigende, trygt, lærerigt og givende, at gå de 12 måner, hvor elementerne (vindene), klanerne    og alle de andre går med os.

Hanne er en skøn, gavmild, troværdig og ærlig kvinde, som besidder en stor viden ❤️

Af hjerte tak for, at du har giver mig ro i sindet igennem medicinhjulet og en større  forståelse for mine medmennesker og min gang igennem medicinhjulet.

Skal lige nævnes, at der er masser af latter, hjerterum og ikke mindst, der er plads og rum til, at være sårbar, hvor man bliver omfavnet og rummet

Af hjertet tak, Hanne du vise kvinde, at du lukker op for dit hjem og din store viden og du er DIG

Bjørneknus til dig

Aho

Ulla skriver:

Min rejse i medicinhjulet har været og er stadig en fantastisk gave, hvor jeg lære mig selv og andre bedre at kende.

Jeg lære at følge årets rytme, de forskellige måner, de elementer, planter, sten/ mineraler, klaner, vinde og totemdyr mm. der hører til hver måne.

Jeg lærer at se og forstå mig selv og andre bedre, at se visdommen i de gaver og hurdler hver måne bringer — at forstå at hver måne har forskellig visdom at give os — at se at alle er en del af helheden, og at alle har en historie at fortælle, som vi andre kan lære af.

Det har været og er stadig meget lærerigt at være på rejse i medicinhjulet.

Stor tak til dig Hanne for at du har givet os muligheden,

og stor tak til dig for din visdom, din omsorg,  din ærlighed og din kærlighed. Og stor tak til alle i dejlige kvinder i vores cirkel for at i er jer ❤

Hannes undervisning om Medicinhjulet har givet mig megen ny lærdom

Anette skriver:

Jeg er blevet et mere opmærksomt menneske, både overfor andre mennesker og mine møder med planterne i naturen. Hvem er de, hvad hedder de, hvad kan de?

Årstider og måneder har fået flere navne og betydninger. Og sammen med dyr og planter beriger deres evner til stadighed min verden. Jo dybere vi bevæger os ind og Hanne nænsomt fører os rundt i hjulet des klogere og mere hel føler jeg mig. Jeg mærker at både jeg selv og min verden vokser.

Jeg er så taknemmelig for, at jeg sammen med gruppen af skønne kvinder kan gå turene i medicinhjulet – vi ser og høre på tæt hold, hvordan vi oplever de forskellige måner, og bemærker letheden i vores egen.

Hanne er en fantastisk vis kvinde med en særlig evne til at se os hver især og hjælpe os på vej – sætte pejlemærker.

Medicinhjulet er en særlig rejse med udvikling af viden om dyr, planter og sten som hjælpere i personlig udvikling med et kærligt og omsorgsfuldt ansigt.

Jeg kan ikke takke Hanne og de smukke kvinder, som jeg går turen sammen med, nok for alt det, som følger med det.

Feedback på Clairvoyance..

Jeg henvendte mig til Hanne, fordi jeg stod midt i et vadested i mit liv.

Skulle jeg forsætte med den måde jeg lever mit liv på nu, som ikke giver glæde og ofte konfronterer mig med min måde at være i verden på…
Hanne hjalp mig med at sætte ord på hvorfor jeg ikke trives så godt med min nuværende situation, og hvad der skulle til, for at jeg kan leve frit med mine egenskaber og ønsker, så jeg kan blive et ” Helt” menneske…og dermed fri og glad… jeg følte mig “set” og hørt.. Og gik derfra med et helt klart billede
af hvad jeg skulle gøre, for at blive det hele og sande menneske, jeg så længe har ønsket at blive….
De bedste tanker
Birgitte 🙂

Kære Hanne og Frank. Nu vil jeg sige jer rigtig mange tak for et godt og dejligt kursus. Det var rigtig godt og jeg har fået en masse med mig hjem. Jeg er nu landet igen i min lejlighed. Kurset har givet mig stilhed og ro. Jeg gør tingene spontant og planlægger ikke meget- det er ikke ensbetydende med at jeg intet gør men, at det er det jeg har lyst til jeg gør. At være i nuet er dejligt. Jeg arbejder med medicinhjulet. Guldsmeden der står for lyset er med mig, jeg kan spørge det om råd og jeg får et svar. Medicinhjulet er jeg begyndt at arbejde med på flere leder. et hvor jeg prøver at få overblik på verdenshjørnerne, farver, dyr osv. da jeg ellers kommer til at mangle fokus. Men jeg arbejder også med det på et mere personligt plan. Før kurset vidste jeg at der var noget jeg skulle se på det mærkede jeg tydeligt. Dertil bruger jeg astrologi. Men i stedet for at bruge det som jeg plejer astrologisk er jeg begyndt at arbejde med planeterne i forhold til de forskellige dyr i medicinhjulet også i forhold til, hvad der er godt at gøre derfra og det der er mere svært. Jeg føler mig lidt splittet i mit indre. der er ting der ikke fungere for mig mere. Det er lidt svært.Men jeg giver ikke op ad den grund. Planeternes stilling viser mig de spændinger der er. hvad det er jeg er oppe i mod. Jeg arbejder videre med medicinhjulet og venter på en afklaring om, hvad der skal gøres. Noget ved jeg om at bruge det jeg kan, det vil jeg nu også begynde at arbejde med lige så langsomt. Nu må i begge have en rigtig god sommer. Vi ses nok til medicinhjulet når der er et kursus i det.
Kærlige hilsner fra Kirsten.

Jønner skriver:
Tusind tak for i går.
Det var virkelig et kvantespring i min udviklings rejse. En spændende dag, med fantastiske, søde mennesker . På vej hjem fra mit arbejde i dag, ville jeg lige
runde mit lille sted i skoven. Imens jeg gik, tænkte jeg på nogle historier som Frank havde mig fortalt om de forskellige ørnefjer, og at jeg godt kunne tænke mig at finde nogle (vi har jo havørne her på Møn) -jeg drejer om et hjørne og pluselig ligger der 2 fine fjer foran mig. Ganske vist ikke ørnefjer, men aligevel.
Christina skriver:

Tusind tak for en fantastisk indsigtsrig weekend. Jeg havde ingen forventninger til Shamanistisk kursus, inden jeg kom, og jeg var “ny” i Den Anden Virkelighed. Men jeg skal da lige love for, at jeg fandt lyset. Hanne, med sin blide stemme, så lige igennem mig, og viste mig vejen, jeg skal gå fremover. Jeg er dig en stor tak skyldig. ♥

Frank kunne med sin tromme formå at få mig på rejse i mit indre, hvor jeg fandt ikke bare ét kraftdyr men tre, samt en del hjælpere.

Jeg var så heldig, at der også deltog 4 andre i kurset, som var erfarne trommere, og derfor bidrog til at min rejse blev noget helt særligt. Tusind tak skal I have, for jeres entusiasme og indlevelse. ♥

Jeg oplevede en varme, glæde og ægte lyst til, fra disse skønne mennesker, at jeg skulle føle mig velkommen og som en del af deres helt særlige familie, hvilket jeg nu gør, og det er jeg meget stolt af.

Jeg glæder mig allerede meget til vi skal ses igen, meget snart.

Må lysets flamme brænde evigt i Den Anden Virkelighed. ♥
LONE SKRIVER OM TAROTKURSUS:
Tusind tak til jer for en eventyrlig rejse i Tarottens verden!
De 3 aftener har været SÅ meget bedre end 70 timer hos en hjernevrider og jeg har bare fået bekræftet en masse ting som jeg indtil nu kun har haft i mit hovede.Jeg har også fået et vidunderligt redkab at arbejde med! må indrømme en smule skepsis i starten og tanker som “hvad kan kort fortælle MIG sådan noget
hokuspokus! ” hvor er jeg glad for at jeg lod min medfødte videbegærlighed og nysgerrighed styre min vej ud forbi jer 🙂 ♥

Vani skriver:
Min baggrund, kort fortalt, er, at jeg for 2 år siden fik konstateret brystkræft. Lægen fortalte mig, at de ikke kunne helbrede mig, men de kunne sandsynligvis “købe mig tid”. Jeg fik amputeret et bryst og havde i et år forsøgt at gå den alternative vej, men valgte til sidst at tage imod kemo-behandling, da kræften udviklede sig, uanset egne tiltag og jeg mistede min søster til samme diagnose.

Jeg havde besøgt Hanne og Frank et par gange og havde derudover planer om at deltage i en svedehytte-ceremoni i løbet af forår-/sommer-perioden.Da næste svedehytte-ceremoni nærmede sig, kontaktede jeg igen Hanne og Frank, for at få detaljer på plads i forhold til at deltage, da jeg aldrig havde været i en svedehytte.Efter lidt snak frem og tilbage, tilbyder Hanne, at jeg kan deltage som “patient” i den kommende ceremoni med Hector og Hesi, istedet for “kun” at være deltager i svedehytte.Det tog mig ikke mange minutter at takke ja til det fine tilbud.

Healings ceremonien varede fra fredag aften til søndag middag.

Jeg havde selvfølgelig fortalt, at det var 1. gang at jeg deltog i en sådan ceremoni, så da vi gik ind i tipien, blev jeg sat mellem 2 omsorgsfulde mennesker, som blev ved min side fra start til slut. De var opmærksomme og støttende og sørgede for, at jeg var tryg og havde det godt. De veg ikke fra min side.

Hector, som stod for ceremonien, guidede mig venligt og støttende gennem hele forløbet.

Det var en stærk, rørende, virkelig tryg, dybt spirituel og meget kærlig oplevelse at sidde mellem mere end 30 mennesker, som jeg aldrig havde mødt før, der, en efter en, bad for min helbredelse, fra solnedgang til solopgang.

Når man har kræft, bliver man scannet hver 3. mdr. Da jeg kort tid efter ceremonien blev scannet, var knuderne i kroppen enten hélt forsvundne eller kraftigt reducerede. Jeg fortsatte med at bede og fulgte/følger de instrukser, som jeg havde fået efter ceremonien og havde en klar oplevelse af og tillid til, at kræften forsvandt.

For 14 dage siden blev jeg scannet igen: Alle kræftknuder ér væk!

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle, der var tilstede, for en smuk,spirituel og kærlig oplevelse, som jeg altid vil huske!