Ulv

Intuitiv vejledning og formynderskab.

Ulve er indbegrebet af den vilde ånd med så mange positive egenskaber, at det er ikke så mærkeligt, mange folk praktisk talt guddommeliggør dem. Når ulve viser sig, er de altid en påmindelse om at lytte til vores egen intuition. Ulve er opmærksomme på hårfine ændringer i deres miljøer og lærer os, hvordan man kan genkende den samme inden for vores egne. Ulve lærer os at have tillid til vores intuitive vejledning, og ved at gøre det, bliver de vores vejledere og giver os vejledninger.

Ulve har et kompleks kommunikation system bestående af kropssprog og stemmebrug. Ulve lære os at give vores verbale kommunikation med et passende kropssprog og vice versa. Når ulven viser sig, bliver vores kommunikation stærkere, og de meddelelser vi modtager fra andre bliver klarere. Vi anerkender undertoner og krops signaler, der måske ikke afspejler, hvad vi egentlig hører. Stol på dine indtryk på disse tidspunkter, fordi dette er en del af, hvad ulven lærer os, når den vises.

Ulve har meget ekstremt udviklede sanser. Lugtesansen er blevet anslået til 100 gange større end hos mennesker. Deres hørelse er mere kraftfuldt, og de er i stand til at jage udelukkende ved brug af lugtesansen og hørelsen. Dette er en påmindelse til os om, at vores egne sanser bliver skarpere, og vi bør have tillid til vores intuition. Vores intuition og psykiske evner er i højnes voldsomt.

Nu er det tid til at stole mere på vores egen indsigt end på andre. Ændringer vil finde sted, selvom de ikke har vist sig i den fysiske verden. Nogle af ændringerne og vores første syn af dem vil komme gennem drømme.

Ulve er sociale væsner. De har hver sin rolle og plads i hierarkiet. Den rituelle måde at etablere ulvens rang er en del af ulvens magi, men også det, der gør koblet så kraftfuld. De passer på hinanden, selv om de opfylder deres individuelle roller.
Ulven lærer os at høre vores indre stemme og vogter os fra uhensigtsmæssige handlinger. Når ulven viser sig, er det tid til at stole på vores indre vejledning i at finde vores egne nye sti og i at tage kontrol over vores liv. Ulven fortæller os, at der vil være vejledning og beskyttelse, når vi tager på vores nye rejser.