Sommerfugl

Ny kærlighed, glæde og sundhed.
Sommerfugle er indbegrebet af vidunderlige forvandling blandt insekter og betragtes universelt som et tegn på omstilling og forandring. Sommerfuglen bevæger sig fra æg til larver, til puppe, til sommerfugl. Når sommerfuglen kommer, er en ny begyndelse nær. En ny fase i vores liv manifesteres, en etape, som vil medføre en fornyelse af sundhed, livsglæde og kærlighed.

Sommerfugle og møl har lange mund dele, der se ud lidt ligesom slanger. De bruger dem til at trække nektar ud af blomster. Tilsynekomsten af sommerfuglen signaler altid tilstedeværelsen af ny nektar i vores liv. Vi vil være i stand til at foretage nye begyndelser, og eventuelle ændringer vi følger op på vil bringe lykke. Når sommerfuglen kommer, er det på tide at gå fra en fase i livet til det næste. Mulighederne vil præsentere sig selv.

Når sommerfuglen kommer ud af dens puppe, er dens vinger for små eller bløde til at flyve. Normalt kommer den voksne sommerfugl ud af puppen på en solskinsdag, så det tager kun et par timer for vingerne at tørre og ekspandere. Sommerfuglens ankomst signaler at tidspunktet er kommet, det alarmerer os, at en lejlighed er ved at præsentere sig selv, så vi snart kan flyve. Sommerfuglen er et signal om nye farver og nye åndelige indsigter, og minder os om, at det er tid til at lette og kigge efter ændringer. Men der sker ændringer og de vil være til gavn for os.

Som alle andre insekter, har sommerfugle antenner. Dyr med antenner indikerer altid en forøgelse af vores åndelige og psykiske opfattelser. Når sommerfuglen kommer, bør vi være opmærksomme på disse opfattelser, især med hensyn til kærlighed og det modsatte køn. Mandlige og kvindelige sommerfugle finder hinanden ved hjælp af duft (lugt) og synet, og sommerfuglens komme betyder altid en højnelse af disse sanser.

Vi vil snart føle os mere frugtbare, kreative og i live. En ny start er ved at opstå i relationer og kærlighed.Sommerfuglen tilskynder os til at tage del i den nye danse manifestation omkring os, at danse bringer sødme af livet.