Sneleopard

Overvinde dine dæmoner og fornyelse af visioner og vitalitet.

Af alle de store katte er leoparden den bedste til at forfølge bytte. Den kan være helt stille og ubemærket indtil den er ganske tæt på sit bytte. Så viser den sig selv i få sekunder i et lynangreb.

Leoparden har et stærkt jagtinstinkt og intuition, hvilket sædvanligvis viser sig i killingerne i en tidlig alder. De, der har et leopard totem, har ofte en stærk intuition og højt sanse niveau. Leopard killinger lærer hurtigt, hvad der er muligt at fange og hvordan de bedst nærmer sig det. At stole på det indre instinkt er en del af livslektion for dem, der har dette totem. Dette kan være vanskeligt i det at udvikle tillid, især i den vestlige kultur, hvor vi ofte lærer at ignorere det intuitive og kun følge det logiske.

Sneleoparden lever i høje bjerge i Asien. Dette reflekterer forbindelse til tidligere liv. Dens grønne øjne og grålig hvid pels spættet med rosetter gør den til en af de smukkeste medlemmer ar leopard familien. Meditation på de grønne øjne, den nordlige retning, og bjergene hvor den lever kan give indsigt i dens specifikke rolle i dit liv.

Når du arbejder med sneleoparden er det tid at rense alle dæmoner og slemme ånder ud fra dit sind. Styrken og vitaliteten til at gøre det vil være tilstede – levende og rigelig. Store spring til at overkomme dem vil vise sig.

Det kan vise sig at vare 22-24 måneder, hvor de gamle dæmoner bliver jaget væk og nye udsigter vil åbne sig. Sneleoparden holder løftet om nyt liv, nye opfattelser og fornyet perspektiv i livet.