Ræven

Velsignelser og magi i luften.

 

Ræven udtrykker det magiske i verden, hædret på et tidspunkt af ethvert samfund, hvor det blev fundet. Den er en bruger af magi, healing, og besidder gaver af formskifte og usynlighed.

Ræven er aktiv om natten, men den er mest synlig ved daggry og skumring, den lever på kanten af skove og åbne marker – i de mystiske grænseområder. Disse “mellem tidspunkter og steder”, er hellig, fordi de er naturlige døråbninger mellem verdener – den magiske og det menneskelige. Ræven er guide og vogter i den nye magiske verden, hvilket afspejler det nye magiske og den nye verden der vækkes til live for dig.

Ræven har en fantastisk evne til at skjule sig. I naturen, kan den være tre meter fra dig, og du vil ikke engang vide det. Ræven kan vise os, hvordan man bruger kunsten at camouflere (herunder usynligheden og formskiftet) for vores egne aktiviteter. Ræven minder os om at udvikle stille usynlighed, så vi kan se og høre ting, vi ellers ville overse. Behold hvad du lærer dig selv for dig selv. Viden er magt, og den viden, du erhverver gennem rolig camouflage vil være brugbar om nogle dage – også selvom den ikke er det på nuværende tidspunkt.

Den stille usynlighed vil også øge succesen af vores bestræbelser. Hvis andre ikke ved, hvad vi pusler med, kan forhindringer undgås. Opgaver udføres lettere og med mindre besvær. Der er styrke i stilhed.

Ræven har en skarp lugtesans og hørelse. Når ræven ankommer, er der som regel mange under overskrifter – gode og dårlige. Ræven minder os om at have tillid til vores instinkter og til at være opmærksom på, hvad der kan være skjult, at det kan være usagt, at det kan være camoufleret. Når vi har det, finder vi, at mulighederne åbenbares mere udførligt, genvordigheder og problemer undgås, og vores liv bliver fortryllet. Ræven viser os nye muligheder til brug af vores vilje og mod.

Ræven viser os, hvordan man kan finde og fange velsignelser. Gennem rævens energi lærer vi, at vi har evnen til at omrokere vores liv langs enhver linje, vi ønsker. Muligheder for sådanne omrokeringer vil præsentere sig snart. Når ræven ankommer, er vi ved at blive ført gennem et eventyr af magi og ånd, der vil efterlade os velsignede og evigt ændrede.