Puma

Evnen til lederskab uden ego.

 

Pumaen er medlem af de store katte og findes i Nord- og Sydamerika. Pumaen kan løbe op til 50 km/t. Den er fremragende til at hoppe. Den kan hoppe 6 m. langt fra stående position og 2,5 m. op i luften.

Den fandtes overalt, men da det blev på mode at jage og skyde den blev den fredet. Den er ikke udrydningstruet.

Pumaen er god til at fremme meningsfyldte handlinger. Den støtter dig, når du skal virkeliggøre dine drømme og visioner. De store kattes øjne er skabt til at se i mørket og de kan gennemskue tingene.

Pumaen besidder en mageløs ro, der støtter dig, når du forbliver tro mod dig selv. Især når der er forstyrrelser og omvæltninger i dine omgivelser.

Pumaen besidder ikke angst og er derfor en virkningsfuld støtte, hvis du skal igennem en eller anden form for angst. Den hjælper dig til at udvikle eller genoprette din selvtillid.

Pumaen balancerer styrke, kraft og blidhed i dig selv.

Pumaen er en ægte leder og den viser dig, hvordan du kan være en ægte leder: vær tro mod dig selv, ansvarsbevidst og ikke tillade frygten at tage over. Se på andres jalousi og usikkerhed og vide, at det ikke kan berøre dig, for du bliver på din sti.

Pumaen er listig og snild, men den bruger det til at fremme de rigtige lederevner uden tanke for sit eget ego. Den kender ikke til skyldfølelse, da alt bliver tænkt og gjort i den rette ånd.