Panda

Lade sig selv være i nuet.

Pandaen er mest kendt som det søde krammedyr mange børn gerne vil have.

Pandaen lever i Asien og anses her for at være en stor vismand. Selvom den er stor bevæger den sig yndefuldt og i balance. Den bevæger sig langsomt og opfatter alle ting omkring sig.

Når pandaen viser sig er det tid til at se indad. Se på de mønstre man har og måske fornye nogle af dem i et sindigt tempo. Det er vigtigt at finde den indre balance og meditere på nuet.

Pandaen har en stor tilpasningsevne til det miljø, den befinder sig i. Den viser os, hvordan vi kan tilpasse os uden at give køb på den, vi er. Ved at skue indad kan vi finde den balance vi har behov for netop der, hvor vi er.

Pandaen er planteæder. Den har stor visdom inden for planteverdenen og den vil gerne give af sin viden. Det er en oplagt mulighed at lære om planterne, når du arbejder med pandaen.

Pandaen lærer os også at være tro mod sig selv. Stol på at det du mærker og opfatter er det rigtige for dig. Du kan ved at arbejde med pandaen nå nye indsigter i dig selv og den viden du skal bruge for at komme sindigt videre i dit liv.