Ørn – øst

Vision, magt og healing.

 Ørnen er en af de største rovfugle. Ørnen er oftest set som et helligt symbol på myndighed – verdslighed og åndelighed. Der er fire kategorier af ørne, en lang række symboler for balance og i den verdslige verden. Ørnen er et symbol på heroisk ærefrygt, vision og helbredelse og dets historie er fyldt med mystik.

Ørne ser otte til ti gange bedre end mennesker, så derfor vil ørnens ankomst altid afspejle en ny vision. Ting, der før sås sløret, bliver klarere. Denne vision kan række vidt i fortiden eller i fremtiden.
I mange traditioner repræsenterer ørnen ånden i solen. Den er også symbol på den genopdagelse og det indvendige barn. En gammel myte taler om hvordan ørnen mister sit syn som alderdommen nærmer sig. På det tidspunkt, flyver den til solen og brænder sig. Så vil den opsøge en ren vandkilde og dyppe sig i den tre gange – genoprettelse af ungdom og sundhed.

Synet af ørnen afspejler et behov for at se på tingene fra et nyt perspektiv og for at finde en anden fremgangsmåde så nyt liv og sundhed kan udfolde sig. En vilje til at følge den vision, selv om der er mulighed for at blive brændt, vil være påkrævet, hvis denne nye healing og nye liv skal udfolde sig.
Fødderne af ørnen, med kløer, er designet til at gribe og jage, altså betydningen af at udnytte de muligheder der præsenterer sig selv. Dette tjener som en påmindelse om, at det at have en vision kun er en del af den kreative proces. De der får vist ørne må lære at se deres muligheder og skal snuppe dem som de kommer.
Ørne er store læremestre for bevarelse af energi når de jager. De venter tålmodigt og forlader sig på deres vision om at lade dem vide, hvornår de skal bruge kræfter og fange deres bytte. Som med alle rovdyr, medvirker ørnen til at holde verden i balance, fange de svage og syge, og de hjælper til med at holde verden sund ved at hindre spredning af sygdomme. Denne helbredende rolle vil vækkes i mange former for dem, der tiltrækker ørnen. Muligheder for at udforske holistiske healing teknikker og undersøgelser vil opstå og blive en større fordel nu.
Ørnen lærer os visdom mens vi forbliver jordbundne. Den lærer os at have et solidt fundament, inden vi forsøger at flyve..