Musvåge

Overblik.

Musvågen er den talrigeste rovfugl i Danmark. Den er en mellemstor rovfugl med brede, afrundede vinger og kort, afrundet hale. Den er lidt større end en krage. De to køn fremtræder ens, men individerne varierer meget i farve fra meget mørkebrun til helt lys. Fuglen ses ofte i svæveflugt i stor højde, hvor den benytter sig af varme, opadgående luftstrømme til at flytte sig næsten uden at bevæge vingerne. Dens mjavende skrig kan ofte høres om foråret over åbent land og i skove.

Musvågen har ikke nogen naturlige fjender og kan derfor begå sig alle vegne. Den svæver over store arealer for så at dykke hurtigt ned over sit bytte.

Når vi arbejder med musvågen vil vi kunne tilegne os evnen til at overskue eventuelle problemer og opgaver på en ny måde. Med det perfekte syn er det muligt at finde ind til kernen uden problemer.

Musvågen giver os mod, visdom og erindring. Vi får modet til at gå i lag med de opgaver, der ligger foran os og vi får visdommen og erindringen, så vi ikke gentager mønstre, der ikke er hensigtsmæssige for os mere.

Vi vil, når vi mediterer på musvågen, blive i stand til at udvikle kreativitet, sandhed og bruge de muligheder, der dukker op med visdom og klogskab. Vi vil være i stand til at huske tidligere liv og drage fordel af den visdom, der er i det.

Musvågen giver os muligheden for at se helheden, overvinde problemer og modtage beskeder fra åndeverdenen.