Løve

Viljestyrke fra den indre solen.

Som det næststørste medlem af kattefamilien, er løvens naturlige hjem på savanner i Afrika. Det har konsekvent været et symbol på solen og på guld. Dens udseende afspejler behovet for blid styrke og tålmodighed for at opnå guldet af vores mål.

Løven er usædvanlig blandt de fleste medlemmer af kattefamilien i det de lever i grupper kaldet flokke. På grund af dette er det tid til tålmodighed, samarbejde, og mildhed i alle områder og aktiviteter i lokalsamfundet. Kraft alene vil ikke fungere.

Selv om de ofte klodset som solitære jægere, arbejder løver normalt sammen og bruger kooperative jagt teknikker. Igen, dette styrker det faktum, at samarbejde og tålmodighed på dette tidspunkt vil udrette meget mere end kraft.

Løven har meget lidt at frygte i naturen, så de kæmper ikke for kampens skyld, men jager i stedet i stilhed. Løverne undgår konfrontationer, men de tøver ikke med at forsvare voldsomt, hvis det er nødvendigt. Disse karakteristika viser, at når vi forfølger nye bestræbelser, vil viljestyrke, stilhed, og samarbejdet fungere bedst.

Hunnerne gør det meste af arbejdet i flokken. De er de bedste jægere og tager sig af de unge. Fremkomsten af ​​løver viser altid behov for at hævde den indre sol, de feminine kvaliteter i os. Disse kvaliteter er tålmodighed, mildhed, og styrken af ​​kærlighed. Dyret er tæmmet gennem styrken af ​​blid kærlighed.

Solen har ikke altid været et maskulint symbol. Den giver fødsel til en ny dag, opvarmning og plejer os. På grund af dette, vil løven i vores liv oftest afspejle vigtigheden af ​​at hævde vores feminine energier til at frembringe ny fødsel og magt.

Når løven dukker op, er der altid ekstra muligheder for at vække ny solskin og nye udtryk for vores egen kraft. Tillad de feminine aspekter, der lever i os alle – kreativitet, intuition, og den kreative fantasi. Det er der, magten findes lige nu. Tving ikke noget. Snarere bruge viljestyrke, organisation og kreativ fantasi og din magt vil vokse.