Los

Skjult viden og kreativitet. 

Ligesom rødlossen, er lossen et nordligt pattedyr med lange, muskuløse ben og pelsklædt poter, der tjener det godt, når sneen dækker jorden. Pibekraven om ansigtet giver lossen et aristokratisk udseende. Når de er fuldvoksne, er de perfekte talentfulde dyr med evnen til at bruge deres talenter godt til overlevelse. Selvom den går lidt ensomt og tilbagetrukken rundt, angiver tilsynekomsten af ssen altid en opvågnen af skjult viden og kreativitet med muligheder for at hjælpe familie og andre med behov.

Grækerne mente, at lossen var i stand til at se gennem et massivt objekt, og det er et dyr opkaldt efter Lynceus, en mytisk karakter, der havde en slags røntgen syn. I årenes løb har lossen erhvervet ry for sit supersensible syn. Det er blevet tilskrevet evnen til at se fejl, løgn, hemmeligheder og alt, der er skjult.

Når lossen har vist sig, er det vigtigt at have tillid til dine instinkter i at tro på det andre siger eller i det, du forestiller dig. Uanset hvad andre måtte sige, eller hvad deres fremtoning kan indikere, og uanset hvor mærkeligt vores indtryk eller tro måtte være, er det meget sandsynligt, at vi er korrekte.
Lossens killinger er født med blå øjne, og så bliver de gule efter to måneders alderen. Overgangen fra blå til gul tyder på evnen til at trække viden fra himlen, hvis det er nødvendigt. Moderen lærer ungerne at jage henover sommeren og efteråret. Ved slutningen af vinteren, bryder familien op og lossen gå sine egne veje – for at finde deres eget liv og viden. Når lossen kommer til dig, skal du kigge efter skjult viden og forstærke dine opfattelser af at bygge din viden ind i dig. Lossen hjælper os til at se de skjulte ting, der sker omkring os, og minder os om at holde på vores observationsundersøgelser. Hvad vi opdager, vil være til gavn for os, hvis ikke nu, så på et tidspunkt i fremtiden. Hvis vi beholder hvad vi finder frem for os selv, vil vi være i stand til at bruge det mere effektivt over for vores familie, os selv og dem omkring os.

Når lossen kommer, begynder vi at se, hvad andre kan skjule – fra andre og fra sig selv, af frygt, aktiviteter, eller endda af deres egen medfødte evner.
Folk vil have det ubekvemt omkring os, fordi de indser vi kan være i stand til at se dem indefra. Folk vil også dele deres fortroligheder og hemmeligheder som vi måske ikke ønsker at vide noget om, men vi skal holde det hele for os selv ellers kan følgerne være vanskelige for alle.