Lærke

Glad indre rejse.

Det er en fugl, der indikerer at du er ved at opleve en glad indre rejse. Meget af dens adfærd reflekterer en indre rejse og bevægelserne bliver ofte associeret med selv-opdagelse. Dette kan være opdagelse af intuition, forestillingsevne, medfødte evner og selv af opdagelse af fe riger og mange andre muligheder.

Farverne og markeringerne reflekterer disse aspekter. Den sorte/mørkebrune og den gule er traditionelle farver associeret med ærkeenglen Auriel, som fører tilsyn med sommeren og naturens aktiviteter.

Dens opførsel og aktiviteter reflekterer og den indre rejse. Den bygger en kuppelformet rede eller den bruger huller i jorden i hvilke den lægger æg. Lærken forlader sjældent jorden (står tæt på selvet) undtagen, når den bliver forstyrret eller når den sidder og synger. Ulig andre fugle går den i stedet for at hoppe, når den søger føde på jorden. Dette reflekterer komfort med det indre miljø, hvilket jorden er i relation til luften.

Lærken har også en usædvanlig flyveteknik. Den flyver med meget stive vinger og flagrende bevægelser. Den skiftevis svæver og flapper, hvilket giver et udtryk af en legende flyvetur.

Lærken lærer os at finde glæde ved at gå ind i vores indre. Den hjælper os til at finde måder til at synge i alle vores livsbetingelser ved at hjælpe os til at genkende at enhver enkel event er en del af en større rejse. Den kan lære os at glæde ved en opgave ikke er at række ud efter målet, men snarere en rejse i os selv.