Kolibri

Glæde, drømme og resultater.

 

Selv om kolibrien er en af de mindste fuglearter, er den også en af de mest fantastiske. Det vækker en følelse af under i alle, der støder på dem. Kolibrier har lange næb og tunger der sætter dem i stand til at udtrække nektar fra blomsterne. I virkeligheden er de ofte yderst vigtige for bestøvningen af mange blomster og dermed udseender kolibrien signaler om en tid med ny nektar i vores liv. Ny glæde manifesteres omkring os og vores drømme er tættere på at blive opfyldt. Vi er på vej ind i en periode med gode resultater.

Kolibrier er dygtige flyer, i stand til at svæve og at flyve frem og tilbage, og er så dygtige, at de ikke udviser frygt for nogen anden fugl. Ingen anden fugl kan flyve baglæns, og dette afspejler opvækkelse af fortiden og tegninger af ny nektar fra det. Tidligere drømme og muligheder for at manifestere dem er kommet op til overfladen. Drag fordel af dem alle på nuværende tidspunkt.

Uanset de nuværende omstændigheder, eller de omstændigheder, der har været i den seneste tid,varsler kolibriens tilsynekomst altid glæde og realisering. Vi vil begynde at se opfyldelsen af vores drømme. Mulighederne bliver manifesteret omkring os, og vi bør gribe det varmt. Kolibrien signaler en tid med velsignelser og nyt solskin. Nye projekter vil blive succesfulde og fornyet sundhed er lovet.

Kolibrien er voldsomt uafhængig og synes at svælge i frihed. De er også ekstremt hårdt arbejdende og meget legesyge. Kolibrien giver løfter om vellykket realisering så længe vi er på vores egen unikke måde og har det sjovt med det.

Den rød-halsede kolibri er et under af bevægelse, som rejser flere tusinde miles, på de fødevarer og den energi, den har gemt i sin lille krop. Forskerne er stadig usikre på, hvordan de er i stand til at lagre nok energi op til at foretage en sådan rejse. Men det kan de. På grund af det, er kolibrien et symbol på fuldførelsen af det, der synes umuligt. Kolibrien hjælper os med at finde miraklet af livsglæde.