Hval

Som verdens største pattedyr er hvalen unik, idet det er en af de eneste pattedyr, der lever i vandet – en gammel arketype for kreation. Der er omkring 90 arter af hvaler inklusive delfiner og marsvin. De er kraftfulde tegn på nye dybder af kreativitet og også nye ting i vores liv.

Tandhvaler æder fisk, blæksprutter og andre havdyr. Man finder dem som regel i små flokke. De har demonstreret stor evne til at resonere og endda tænke kreativt. Når vi arbejder med dem indikerer det et løft i vores egen kreativitet.  De minder os om, at det er tid til at fjerne sig fra konventionel tankegang, at vores kraft nu kommer fra det kreative.

Bardehvaler er de største og pukkelhvalen er bedst kendt for sin sang. Hannerne synger skønne sange og i parringssæsonen er der stor kommunikation igennem sang. Når vi arbejder med dem er det tid at lære sig selv at være kreativ igennem sang og musik. Vores ord vil få større kraft. Sange af de seneste bestræbelser vil åbne dørene til den fremtidige realisering lige nu.

Hvalen minder os om at vi må tilpasse vores sang, vores ord, til det sted vi er nu og i den tid vi er. De bør aldrig læres udenad. Hvaler har en form for sonar eller ekko location, det kan yderligere styrke opvågnen af den skabende kraft i vores stemme, styrke vores vision. Det er nu tid til at stole på vores opfattelser af alting, for vi ser klarere nu. En ny vision velsigner vores liv på alle områder.

Som den oprindelige kilde til liv, er havet kilde til mange myter og religioner. For Inuitterne var hvalen en stor gave fra Den Store Ånd, der gjorde det muligt at overleve. Hvalen varsler at tiden til at være dybt i vores kreativitet er mulig for os. Vi skal drage nytte af de kreative energier til at ændre, de ting, vi ønsker i alle aspekter af livet.