Hest

Bevægelighed og balance.
Hesten er sandsynligvis den største bidragyder til udbredelsen af civilisationen. Før udnyttelse af hesten, var afstandene mellem mennesker og samfund stor, og der var meget lidt interaktion. Hesten har tjent mennesker på rejse, i landbrug, krig og en lang række andre områder af livet, så folk kan udforske og finde frihed for begrænsninger i deres egne samfund.

Rig på historier og myter, har heste været forbundet med magi, spådom, og astrale rejser, men mest af alt repræsenterer de bevægelighed og rejser. Hvis hesten har vist sig for dig, vil der blive bevægelighed. Denne bevægelse vil bedst ske gennem selv disciplin – både fysisk og psykisk.

Heste kan også være et symbol på begær – især seksuelt. Hingsten især er et gammelt symbol på seksualitet. At tæmme en hingst er som at tæmme vores seksuelle energi (fysisk og åndeligt), udnyttelse af farligt eller ude af kontrol følelser.
Hesten minder os om behovet for selv disciplin i vores bestræbelser. Selv disciplin hjælper vores vækst til at blive kontrolleret og stabil. Hesten minder os om at fortsætte fremad i vores bestræbelser. Hvis vi disciplinerer vores bevægelser og os selv, vil vi finde vores følelse af magt fornyet.

De fire ben af hesten afspejler behovet for balance i vores bestræbelser. Heste i vores liv kan afspejle et eksempel på, at det bedste og smidigste fremskridt vil ske gennem balance og ikke gennem ekstremer af nogen art.

Hesten kommer med nye rejser og ny balance, hvilket tyder på, at det er tid til at rejse og at opdage nogle af de mange liv, og de beføjelser, de ligger inde med. Hesten vil lære os, hvordan man kan ride frem i nye retninger for at opdage vores egen frihed og magt.