Hare

Kanin/hare

Kaninen er kædet til måne cyklussen. 28 dage efter den er født, er den i stand til at klare sig selv. Når vi arbejder med kaninen behøver vi ikke investere en masse tid og energi på vores aktiviteter og omgivelser, før vi kan se, hvordan det hele manifesteres.

Kaninen har en mixet symbolværdi og den mest almindelige association er frygt. Det er fordi de stivner, når der er et rovdyr i nærheden eller de bliver overraskede. Det er ikke en frygt reaktion, men nærmere en tillært attitude. De fleste rovdyr genkender byttet på grund af dets bevægelser. Det er kaninens evne til at stivne, der gør det muligt for den at forblive u opdaget.

Når vi arbejder med kaninen viser den os, at er vi usikre i vores tilværelse, så er det godt at stivne. Gør ingenting. Det vil kun tage 28 dage før vi ved nøjagtigt, hvad vi skal gøre eller hvor vi skal gå hen. Kaninen gør aldrig noget step-by-step, selvom den må gå tilbage over det gamle areal. Den kommer altid frem i lange, hurtige hop. Selv om vi må gå tilbage, vil vi, når vi arbejder med kaninen, være i stand til at indhente det forsømte hurtigt.

Kaninen er kendt for sin evne til at formere sig. Når vi arbejder med kaninen indikerer det, at en cyklus af befrugtning manifesterer sig i vores liv. Denne cyklus kan have stort potentiale, men vi må være tålmodige og lade den naturlige rytme arbejde for os. Dette er ikke tiden til at fremtvinge fremad bevægelse.

Kaninen viser os, hvordan vi genkender de frugtbare tegn omkring os og tune ind på måne cyklussen, så vi kan bruge dem til vores bedste. Dette vil over tid gøre os mere frugtbare i alle aspekter i vores liv. Inden en måned vil vi se, hvordan fremgang og forandring manifesterer sig.