Guldsmed

Hav tillid til strømmen af lys. 

Guldsmede er ret store insekter med slanke organer og gennemsigtig eller iriserende vinger. De er meget gamle, og de har en utrolig lignende symbol værdi i hele verden. For japanerne, er de symboler på ny glæde og lys, og mange traditioner taler om, hvordan de er drager af de gamle i et nyt udtryk. Når guldsmeden viser sig, er det tid til at stole på styrken i lyset.

Guldsmede har store sammensatte øjne. Nogle med så mange som 30.000 små linser. Guldsmeden holder sine øjne rene med særlige kamme på benene og ved at vaske øjnene med vand dråber indsamlet i munden.

De kan påvise de allermindste bevægelser og forskydning af lyset. Når guldsmeden viser sig, vil vi opfatte de mindste bevægelser inden for vores eget liv. De minder os om, at som lyset skifter, så gør vores opfattelser, og de er meget skarpe og præcise nu.

Guldsmeden bebor to verdener -vand og luft. Æggene er lagt i vand. Disse udvikler sig til nymfer, der tilbringer mindst et år, og ofte flere i vandet. Når den er fuldt udviklet, deler den sit skind for at gøre det muligt for den voksne at udvikle sig. Når guldsmeden viser sig, er det på tide at komme ud af vores eget nymfe stadie, at komme ud af farvandene af umodenhed, og giver udtryk for, hvem vi virkelig er. Vores opfattelse er stærk, og nu er det rette tidspunkt til at komme videre i en hvilken som helst retning, vi har været under udvikling i det seneste år eller deromkring. Vi kan regne med vores opfattelser og styrken i vores eget lys vil få det til at lykkes. Vores bestræbelser er modnet. Nu er det tid til at skinne. Fordi guldsmeden flytter fra vand til luft miljøet, bør vi undersøge denne betydning. Vand er ofte forbundet med følelser, og transport fra vand kan afspejle følelsesmæssig modenhed.

Guldsmeden minder os om, at vi er lys, og vi kan skinne på meget magtfulde måder, hvis vi vælger at gøre det. Nu er det på tide at give udtryk for vores egne kreative fantasi – vores eget indre lys. Livet er aldrig, hvad det ser ud til at være, men guldsmeden hjælper os til at se gennem de illusioner, så vi kan skinne mere fuldt i vores bestræbelser. Der er forandring og modenhed omkring os.

Vi skal stole på de farverige nye visioner. Vi vil afspejle solen og lyset i alle bestræbelser, specielt dem af healing, transformation, kreativitet og rådgivning. Vores arbejde vil blive anerkendt og søges af andre.