Gribben

Død og genfødsel.
Gribben er et meget misforstået dyr. Det er lidt ulækkert dyr, fordi det er en af skrald samlerne i miljøet, renser det for døde dyr, hjælper med at fjerne problemer med sygdom og sådan, men det er også en af de mere magtfulde og blide dyr, der står for genfødsel og helbredelse.

Gribbe har et unikt fordøjelsessystem. De har 40.000 gange mere modstand mod pølseforgiftning end det menneskelige legeme. Når man ser hvad de spiser, er det vigtigt.

Gribben lærer os livets cyklus, død og genfødsel, og den hjælper os til at se på processen på arbejdspladsen inde i vores eget liv, og dens fremtoning er altid et signal man kan stole på i denne proces. Uanset hvordan begivenheder og situationer kan forekomme, minder gribben os om, at det i sidste ende vil være til vores egen sundhed og gavn. Den hjælper os til at se mere klart, hvordan begivenheder forventes at udfolde sig.

Gribben hjælper os tillid i forventning og opfyldelse af liv og vækst. Dens tilstedeværelse viser, at forandring er på vej og kan forventes at optræde hurtigt. Vær forberedt. Gribbe flyver højt og ved hjælp af deres højtudviklede synssans og lugtesans afslører de mad. De har tillid til livet, vel vidende, at de i sidste ende vil finde noget at spise, fordi alt, hvad der er født, dør. Alt, hvad der dør, bliver genfødt.
Gribbe har et skarpt syn og en højt udviklet lugtesans. De lærer os at have tillid til, hvad vi sanser omkring os. De hjælper os til at se eller i det mindste at føle cyklussen af forandringer, som viser sig for os, så vi kan arbejde med det.

Gribbe minder os om, at forandring er uundgåelig. Det er tid til at frigive det sidste ved at rive det gamle ned, så det nye kan fødes. Når vi genkender og arbejde med denne cyklus, spilder vi meget lidt energi og kræfter.
Gribben er et symbol på healing og rensning, hvilket afspejler, at harmoni allerede er i gang og bliver genoprettet. Sit arbejde med at fjerne det negative viser os, at uanset hvor vanskeligt vores livs betingelser, er genfødsel nært forestående, og som følge heraf, vil vi se livet fra et helt nyt perspektiv.