Elg

Hjem, Fødsel, og Primal Moder

Elgen er det største medlem af rådyr familien og blandt indfødte folk, er den en af de ældste og mest kraftfulde totems. Dette dyr af modsigelser er mærkeligt og majestætisk med akavede bevægelser, der er ekstremt yndefuld. Hvad enten den bevæger sig i miljøet af dybe skove, åbne marker, eller våde marskland, har den evnen til at bevæge sig hurtigt, nemt, og ofte tavst gennem alle riger.

Dens udseende varsler en ny følelse af sikkerhed og opnåelse. Vores liv er ved at vende rundt og trives, uanset det miljø, hvor vores hus og hjem er.

Elgen er et stærkt symbol på energierne i hjemmet, fødsel, moderskab og primal feminine og er oftest forbundet med maternelle og feminine kræfter i verden på grund af sin forbindelse til vand. Set ofte i sumpede områder og stående i søer, er elgen et symbol på kreativitet, intuition, og oplysning.

Elgen er også ekstremt beskyttende af sin unge. Meget få skabninger vil nogensinde udfordre en hun elg med sin kalv. Udseendet af elgen signalerer en vækkelse af større primal styrke i vores kreative, maternelle energier, en tid til kraftigt at beskytte vores unge eller de ting, som vi giver liv.

Når dette kraftfulde varsel vises, betyder det en god tid i livet. Dette ensomme dyr afspejler, at vores styrke, udholdenhed, og kreative evner på dette tidspunkt vil være mere succesfuld i individuelle bestræbelser snarere end i partnerskaber eller gruppe situationer.

Når elgen har vist sig, vil din kontakt med primal feminine kræfter vækkes. Muligheder for at udforske nye verdener og vække nye opfattelser er ved at udfolde sig for os. Efteråret er elgens naturlige tid.