Egern

Forberedelse til fremtiden.


Egern er medlemmer af gnaver familien, der er aktive det meste af dagen, på jagt efter fødevarer med henblikpå senere tidspunkter. Deres daglige rutiner minder os om, at det er tid til at forberede fremtiden.

Selv om egern ikke er tegn på stor økonomisk gevinst eller velstand, udsender det en stærk påmindelse om, at vi er på rette spor. Vi lægger fundamentet, og træffer de rigtige forberedelser til at give os mulighed for at lykkes og blomstre i fremtiden. Egern minder os om at forblive dedikeret til vores mål. Hvis vi holder ud, vil det lykkes.

Der er to hovedtyper af egern og begge typer er omgængelig, selv om ingen af dem kan lide fremmede egern inden for deres hjemlige miljøer. Det røde egern er kontrol dyrene der snakker og skænder højlydt, når fremmede eller ubudne viser sig. Dette signalerer tilstedeværelsen af noget fremmed i området, det advarer ikke kun andre egern, men også andre dyr. På grund af denne vane, minder egernet os om at være opmærksomme og til at fortsætte uden at tillade os at være distraheret.

De grå egern er det mest almindelige og mest entusiastiske. De behøver ikke gå i dvale, men opbygger en reden (normalt kugle-formet) til opbevaring af fødevarer, og hvor det kan overleve behageligt hele vinteren. Igen er egernet en påmindelse til at forberede os på mulighederne i fremtiden.
Alle egern er meget kommunikative, med en høj snakken, uanset om de leger eller udsender advarsler. De har også et subtil kropssprog og bruger deres haler til at kommunikere budskaber med. Når vi ser egernet er det er en påmindelse om at udvikle vores kommunikative evner, da disse skal være en vigtig del af vores forberedelser.

I den nordiske mytologi er egernet budbringer fra oververdenen til mellem – og underverdenen.