Coyote – Syd

Visdom og dårskab

Coyoten er et meget begavet dyr, der inkarnerer intelligens, legesyge, tilpasningsevne og loyalitet. Dens område har spredt sig ligesom historien om den, som både en svindler og en skabernatur. Ofte betragtes den som en lærer og bruger af magi, coyoten minder os om vores mange muligheder.

 

Coyoten er lærer af visdom og dårskab og hvordan de begge skal gå hånd i hånd. De mest succesfulde mennesker er dem, der lærer at have det sjovt på deres arbejde. Disse mennesker opretholder en enkel tillid i det faktum, at alle ting vil ske i henhold til en vis plan, selv om denne plan ikke er helt kendt. De har tillid til det og vil alle finde ud af, bare at forlade sig på deres evne til at håndtere tingene, uanset hvad der viser sig på deres vej. Hvis coyoten er inde i dit område, skal du finde en balance mellem arbejde og leg.

 

 Coyoten bruger ofte kooperative jagt teknikker for at gøre bedst brug af deres energier og tid. De har et velorganiseret system til at køre mindre byttedyr trætte og vil ofte bruge skifter sådan, at et dyr jager mens et andet hviler. Coyoten minder os at kooperative bestræbelser sædvanligvis er mest effektive og vellykket på dette tidspunkt.

Selvom den ofte ses som en parasit, har den udvidet sit territorium og lært at tilpasse sig til en lang række miljøer. Af denne grund, tjener den som en påmindelse om at være omstillingsparate og for den største succes til fortsat at øge bestræbelserne på trods af modstand.

 

Coyoten er vanskeligt at holde nede. Det er et dyr fyldt med paradokser, men i hjertet, er dens budskab at skabe balance mellem visdom og dårskab for at være ”hel”. Det minder os om, at vi har meget mere magt og kontrol over vores liv og beslutninger, end vi er klar. Vi skal være fleksible, grine, og vælge, hvad der er bedst for os, også selvom det synes at være den sværeste ting at gøre. Coyoten hyler for at lade os vide, at uanset hvad vores beslutning eller valg er, vil det ikke være så svært, som vi tror.

 

Hvis coyoten har vist sig for dig, så husk du er ved en korsvej, og de beslutninger, du gør nu, er meget vigtige. Det er tid til at stole på, hvad der er rigtigt for dig. Vedligehold din barnlige holdning midt i det kaos der er omkring dig. Hold din fornuft og humor. Bliv igen som et barn, efter dit hjertes ønsker og tillidsfuld i dine barnlige opfattelser.

Men situationen viser sig, når du har tillid i dit hjerte og til din egen visdom – også selv om forkerte beslutninger træffes – vil du hurtigt genkende dem og har instinkt til at rette dem. Der er altid skjult visdom, når coyoten vandrer i dig liv.