Bison – nord

Ny velstand og overflod

 Den amerikanske Buffalo er faktisk en bison. For den almindelige indianer, er den et symbol på helligt liv og overflod. I Lakota legenden om White Buffalo Calf Woman, lærer det indfødte folk, at når den rigtige indsats er kombineret med den rigtige bøn, resulterer det i overflod. Bisonen minder os om, at når vi kombinerer det guddommelige med det almindelige, vil alt lykkes os.

Bisonen er et meget stort dyr, der vejer op til halvandet ton og med sit enorme hoved, puklede skuldre, og langhårede pels giver det et næsten overdrevet udseende. Hovedet er et gammelt symbol på de højere fakulteter og med bisonen, er det en påmindelse om, at det åndelige er nødvendigt for at vise, hvad vi ønsker.

Ved at bruge styrken af sine skuldre og sit brede hoved, rydder bisonen ofte sne væk fra jorden, så den kan æde. Denne egenskab betyder, at vi skal give vores egen indsats på opstilling af vores opgaver. Hvis vi gør det, vil vi få vores belønning.
Pukler er ældgamle symboler af reservoirer, der kan udnyttes. Når bisonen kommer, er der rigeligt til rådighed for os på dette tidspunkt. Vi skal vide, hvordan de skal indpasses i den. Rigdom vil ikke blive givet til os, men vi kan opnå det, hvis vi selv gør en indsats.
Bisoner følger altid den nemmeste vej, når de rejser, og det hjælper os huske, at når vi arbejde med både det åndelige og det verdslige, altså kombinerer ret indsats med ret bøn, vil vores vej blive lettere. Når bisonen viser sig, gør vi klogt i at følge den lettere vej, ikke for at skubbe eller bruge kraft, men for at slappe af og stole på resultatet af vores indsats.
Bisonen er en påmindelse om, at den indsats, vi har lagt frem, vil blive belønnet. Når bisonen viser sig, er vi på vej ind i en periode med velstand og succes i vores foretagende. Vores fundament er blevet lagt, og det bør give gode resultater.