Mus

Eksamination af livets lektioner.

Musen er et fantastisk dyr-smart, kræsen og meget indsigtsfulde. Selvom det er et natdyr, undtaget få arter, ser de fleste rigtig godt i dagslys også. Deres øjne er en lille smule ud bulede, det minder os om at være opmærksomme på detaljerne. Når musen kommer er det tid til at eksaminere vores livs lektioner, især det, der foregår lige nu, tage et andet syn på det, der sker i vores liv og hvad vi ønsker.

De fleste mus er kræsne med dem selv og deres hjemme miljø og holder det rent og pænt. Opmærksomhed for detaljer er karakteristisk for mus og når du arbejder med musen er opmærksomhed på detaljer meget vigtig. Det er vigtigt at bruge tid på alle ting- lektier, dokumenter osv. Skal undersøges nøje.

De fleste mus og rotter oplagrer mad og søger madkilder hele året. Når vi arbejder med musen er det vigtigt at være forberedt. Ved at huske gamle oplevelser af knaphed forbereder vi os på fremtiden. Ved at være opmærksom på detaljer, de små ting i livet, kan vi forberede os på skrappere tider i fremtiden.

Mus er et af de mest almindelige byttedyr. På grund af det får musen 3-4 kuld unger om året, så arten overlever. Musen lærer os at så så mange frø som muligt. Selvom nogle ikke udvikler sig, vil andre gøre det og det vil sikre vores succes. Det er tid til at holde mange jern i ilden.

Mus er meget indsigtsfulde og de er også meget organiserede. De minder os om at uanset hvor stor og overvældende en opgave må synes at være, så ved at være opmærksom og arbejde på de små opgaver, vil de større problemer blive minimeret og større mål blive opnået- alt lidt efter lidt.