Fordrag i Den anden virkelighed

Medicinmanden fortæller

Foredrag på engelsk med en Nordamerikansk medicinmand.

Tirsdage d. 9/4, 16/4 og 23/4 alle dage kl. 19.

Adressen er Rugmarken 7, Tuse Næs, 4300 Holbæk

 

Den Anden Virkelighed på Tuse Næs udenfor Holbæk får besøg af en Nordamerikansk yaqui apache mechika medicinmand som arbejder og bor på stedet en hel måned.

Han tilbyder foredrag og vil gerne dele sine oplevelser og traditioner med interesserede på denne måde. Han er en fantastisk fortæller og har meget på hjerte efter et langt liv med udfordringer, oplæring og indsigter videregivet på traditionel, indiansk vis. For selvom han kun er 43 år, har han oplevet mere end de fleste og bærer sit folks stolthed i hjertet. Om nogen har han formået at vende sin barndoms smerte til et smukt og ansvarsfuldt liv.

Det meste af sin barndom tilbragte han væk fra familien og kom først som 16 årig tilbage til sin den og de traditioner, han var fjernet fra. I dag er han medicinmand, healer og ordineret præst i The Native American Church. Ved siden af disse ting har han sin egen dansegruppe, der holder de gamle aztekerdanse i hævd.

Som medicinmand er man forpligtet til at hjælpe sit folk, så døren står altid åben i hans hus, og i perioder må han og hans kone huse og forsørge mennesker, der ikke kan klare sig selv, ligesom de på alle mulige andre måder er dem, man søger hjælp og vejledning hos.

Traditionen byder, at en medicinmand kun kan arbejde for donationer og ikke en fast pris, som vi i Vesten ellers er vant til. Vær derfor sød at medbringe en donation for din deltagelse til foredraget. Pengene går ubeskåret til medicinmanden og de mange forpligtelser, han har overfor sit samfund, når han er hjemme igen.

Foredraget foregår i tipien så medbring varmt tøj og måske et tæppe. Bålet er tændt hele aftenen.

Kaffe og kage kan købes på stedet for rimelige priser.

Tilmelding via mail denandenvirkelighed@live.dk  eller telefon 59460850.

Husk at give besked om hvilken dato du kommer.